Thesera Nålfri Skinbooster


Luftinjektion & Ultraljudssystem

 • TDN-PLGA Teknologi
 • Nålfri inslussning
 • För Ansikte
 • För Kroppen
 • För Hårbotten
 • Fettreducering
 • Nanokapslade Aktiva Ingredienser 
 • kommunicerar med celler till föryngring
 • Genererar egna kollagenet
 • Ökar volym och spänst
 • Framhäver Konturer 
 • Flera BehandlingsmöjligheterThesera Air-In System är en innovativ, icke-invasiv och nålfri luftinjektionsteknologi som möjliggör djup absorption av aktiva ingredienser i huden. Detta avancerade system genererar en hög koncentration av syre och erbjuder en tydlig fördel genom att hjälpa cellerna att återställa och normalisera hudens skadade barriärer. Detta uppnås med hjälp av Localized Dynamic Micro-massage (LDM) med hög densitet, vilket effektivt främjar hudens återhämtning.
I detta system finns även en ultraljudsenhet som hjälper till att öppna nanokapslarna och frisätta deras innehåll i huden. För att aktivera de aktiva ingredienserna använder vi 3MHz ultraljudsenergi med mikrofrekvenser på upp till 3 miljoner per sekund. Resultatet är återfuktad och elastisk hud, en starkare hudbarriär och aktivering av de aktiva ingredienserna som absorberas genom lufttrycksinjektionen och hudens cellaktivitet


Aktiva ingredienser slussas djup in i huden via lufttryck och aktiveras med ultraljud 


THESERA Air In System Ampoules 

NAD+ (Nikotinamid Adenin Dinukleotid) är en nyckelingrediens som används i alla Air In System ampuller. 
Det är en signalerande molekyl mellan cellerna som består av vitamin B3(Niacin) och nukleinsyra. 
Dess funktion är att hantera de djupliggande orsakerna till hudens åldrande genom att kommunicera med cellerna och stimulera dem att återuppbygga sig själva och producera nya, hälsosamma och föryngrande celler.


AC Ampoule
Ceratoin Ampoule
Repair Ampoule
Arginine Ampoule
Rootension Ampoule
Toning Ampoule

Repair Ampoule

Behandlar de underliggande orsakerna till åldrande hud. Föryngrar huden genom att kommunicera med celler till att signalera till yngre cellförnyelse. Viktiga ingredienser som NAD+, Sericin: Stramar upp hudbarriären och är den ingrediens som mest liknar vår hudprotein samt återfuktar huden. Fibroin som förstärker hudens regenererande kraft för att läka sår och göra huden hälsosam


Ceratoin Ampoule

Behandlar de underliggande orsakerna till torr hud Hudbarriärrebalanserande behandling - Huvudingredienser: NAD+, Ceratoin, Sodium PCA- Air-in Ceratoin Ampoule stärker bindningsförmågan hos lipider mellan hornhinnevävnad och gör enheten mellan döda hudceller stabil, skyddar huden från olika hudirriterande ämnen och håller den fuktiga inuti huden. Som ett resultat förbättrar det fuktbevarandet av huden och löser den grundläggande orsaken till torrhet.


Ac Ampoule

Behandlar den underliggande orsaken till aknebenägen hud genom integrerad hudbakteriehantering. Nedsatt metabolisk funktion, orsakad av störningar i cell-till-cell-signalering, kan leda till hormonell obalans, överproduktion av talg och ökad närvaro av skadliga bakterier. Detta i sin tur kan ge upphov till inflammatoriska hudproblem. De viktiga ingrediensera NAD+, ämnen som stödjer cell-till-cell-signalering, magnesium och salicylsyra. Dessa ingredienser är utvalda för att förbättra hudens tillstånd genom att minska överproduktionen av talg, behandla återkommande akne och lindra inflammatoriska hudåkommor. Produkten har även en lugnande och desinficerande effekt på huden för att främja en friskare och mer balanserad hud.


Rootension Ampoule

Behandlar de bakomliggande orsakerna till hårbottens åldrande. Intensiv hårrotsbehandling för att stärka hårbotten och lindra håravfall. Hårrotsförsvagning och brist på kollagen, som fungerar som en bro mellan hår och hårbotten, leder till hårbottens åldrande såsom förlust av elasticitet, försvagning av hårrötter, generering av döda hudceller och håravfall. Viktiga ingredienser som NAD+,cell-till-cell-signalerande och svart EX-kollagen stödjer hårsäckscellerna i hårroten för att stärka hårbotten. Detta resulterar i hårbottenlyft, förbättring av hårbottens elasticitet, lindrar håravfall och stärkande av hårroten.


Arginine Ampoule

Behandlar de underliggande orsakerna till fettcellernas åldrande Nyckelingredienser som NAD+, Arginin, Karnitin, Kronärtskocksbladsextrakt och Hyaluronidas hjälper till att behandla de underliggande orsakerna till åldrandet av fettceller genom ett effektivt fettförbränningssystem. NAD+ och Arginin fungerar som signalmolekyler mellan cellerna, vilket hjälper till att bryta ned fett och öka den metaboliska aktiviteten för att främja borttagning av fett.


Toning Ampoule

Behandlar de underliggande orsakerna till pigmentering Huvudingredienser: NAD+, Tranexamsyra, Niacinamid, Bisabolol och Mandelsyra. Air-in Toning Ampoule är speciellt framtagen för pigmentfläckar som lätt kan försämras och återkomma. Den blockerar melaninproduktionen som tränger djupt in i dermis-skiktet och förebygger återfall för att återställa huden till en frisk och strålande ton inifrån. Tranexamsyra och NAD+ (den ingrediens som signalerar mellan celler) skyddar huden mot melaninaktivering och återställer den till sin naturliga, klarare skönhet.


TDN-PLGA Teknologin gör det möjligt att få ingredienserna att ta sig igenom huden som via lufttryck slussas djupare ner igenom huden och genom ultraljud bryts upp och aktiveras

Behandlingsprocessen

Se video på hur behandlingen går till

Kostnadsfri Onlinekurs

Har du verksamhet inom hudvård och vill börja erbjuda dina kunder de nya spännande THESERA Air In System med exklusiva Ampullerna?
Då kan du få en kostnadsfri onlinegenomgång innan du bestämmer dig för att köpa systemet och börja arbeta med produktena.

Kostnadsfri onlinekurs.
Boka onlinegenomgång

Boka kostnadsfri konsultaion