Profil


Aesthetic Dermapro är grundat av Angela Yachouh, auktoriserad hudterapeut, spaterapeut och friskvårdsmassör med SHR och cidesco-examen. 

Aesthetic Dermapro

Aesthetic Dermapro är ett väletablerade hudvårdsföretag där du möts av erfaren och utbildad hudterapeut, spaterapeut och friskvårdsmassör som strävar efter att ge dig en unik och personlig upplevelse.

Engagerad till att erbjuda det allra bästa inom modern hudvård, med både klassisk och högteknologisk hudvård. 

Målet är att sätta dig som kund i centrum och värdesätter det nära samarbetet mellan oss.

Passionen sträcker sig bortom själva behandlingarna och inkluderar även en stark fokus på utbildning inom modern hudvård. Genom att  använda endast de mest kvalitetsrika produkterna som ger synliga och hållbara resultat för förbättrad hudkvalitet.

Att använda endast de mest kvalitetsrika produkterna som ger synliga och hållbara resultat för förbättrad hudkvalitet är en grundläggande princip för Aesthetic Dermapro. Därför, med stor omsorg valt att arbeta med koreansk hudvård och märket THESERA känt för sin banbrytande innovation och exceptionella kvalitet runt om i världen.

Med lång erfarenhet och kompetens inom yrket och behandlingarna erbjuder Aesthetic Dermapro kurser i avancerad och resultat givande apparatur och hudvård. 

Koreansk Hudvård


Koreansk hudvård är inte bara en trend, det är en väl etablerad vetenskap och filosofi som har vunnit internationellt erkännande för sina effektiva resultat. Genom att kombinera avancerade teknologier, naturliga ingredienser och en holistisk syn på hudhälsa, erbjuder koreansk hudvård en unik och omfattande metodik för att möta olika hudbehov.

THESERA är hudvårsdsmärket från sydkorea som Aesthetic Dermapro samarbetar med.

THESERA, ett framstående hudvårdsmärke, förkroppsligar innovation och vetenskap för att främja en sund hud. Genom sin patenterade TDN-teknologi  strävar THESERA efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för olika hudbehov, där varje produkt är noggrant formulerad med välvalda ingredienser och banbrytande tekniker som får de att fungera. Deras fokus på kvalitet och precision genomsyrar varje steg av produktutvecklingen. THESERA strävar efter att inte bara förse hudens yttre behov utan också att skapa en holistisk upplevelse för kunderna. Denna ambition förverkligas genom en harmonisk fusion av expertis inom hudvård och den senaste moderna forskningen.

Aesthetic Dermapro är stolta över att kunna dela med sig av sin kunskap och erfarenhet inom koreansk hudvård till andra hudvårdskliniker. Genom att erbjuda utbildningar och workshops är strävan att sprida medvetenheten om fördelarna med THESERA koreansk hudvård och att utbilda andra yrkesverksamma inom branschen.

Genom att dela den passion och kunskap är målet att inspirera andra att omfamna koreansk hudvård och uppnå enastående resultat för sina egna kunder.

Aesthetic Dermapro är inte bara fokuserad på att erbjuda toppmoderna behandlingar, utan lägger också stor vikt vid att skapa en nära och ömsesidig relation med kunderna. Genom vårt samarbete med varje individ placeras de i centrum för vår verksamhet. Genom att förstå deras unika behov och önskemål och tillsammans uppnå de bästa möjliga resultaten.

Det mest tillfredsställande i jobbet är att se kunderna nå sina mål , få välmående och vara nöjda med sig sig själva genom att framhäva sin naturliga skönhet med friskare och vackrare hud.

För att komma fram till vilken behandling som passar just dig, får du alltid kostnadsfri konsultation hos Aesthetic Dermapro

Varmt välkommen!

Boka kostnadsfri konsultaion