Laser Hårborttagning 


Behaglig Laserhårborttagning

  • 3 våglängder
  • Diod, Alexandrite, ND-Yag 
  • Integrerad Kylsystem
  • Behaglig behandling
  • Ansikte & Kropp 
  • Pannlyft 
  • Bristningar 
  • Slapp Hud


Trisom Laser ger en bekväm och behaglig behandling

Få bort generande hårväxt med senaste lasermetoden över 30% färre behandlingar krävs och passar alla hud och hårtyper, med undantaget vitt hår. Behandlingen är mycket behaglig och smärtfri med svepande rörelser.

Trisom laser har tre våglängder som kan arbeta tillsammans och samtidigt på tre olika djup , vilket garanterar tredubbla effektiviteten .

Med Trisom Laser kan du vara säker på att du får en bekväm och smärtfri behandling, även på de mest känsliga områden.


Nytt kylsystem

Fibra Cool HP handstyckeskylning är extremt effektiv tack vare det exklusiva Peltier-cellsystemet, en teknologi som garanterar konstant kylning för höga komfortnivåer, även i de mest känsliga områdena på kroppen. Kylsystemet använder destillerat vatten.

ACS & TMS

Trisom Laser har två nya system, ACS och TMS som garanterar de bästa möjliga prestationerna och erbjuder de allra säkraste förhållandena. Tester har visats på Mantis laboratorier att det inte förekommer några som helst kortvariga eller långvariga kontraindikationer. Det innovativa och exklusiva kylsystemet i kombination med möjligheten att justera parametrarna utefter det specifika hudområdet, gör att behandlingen både är effektiv och väldigt bekväm. Dessutom ger dessa fantastiska resultat redan efter få behandlingar.Något som också är revolutionerande är mjukvaran från TMS. Mjukvaran kontrollerar temperaturen elektroniskt och mäter även vattenflödet. Detta gör det möjligt att undvika de allra vanligaste felen som tenderar att uppstå bland maskiner och andra behandlingsmetoder som inte är lika utvecklade. ACS är det nya kylning systemet som förbättrar den termiska kapaciteten av laserkällan. Detta garanterar praktiskt taget obegränsade behandlingstider och ökar den termiska kapaciteten i hela lasersystemet.

Mantis Trisom

Trisom Medical Laser verkar i total respekt för omgivande vävnader

TRISOM effektivitet, tack vare den flytande optiska fibern, är 90 % högre jämfört med andra lasrar. Den enhetliga fördelningen av energi förbättrar penetrationen i follikelområdet, medan koncentrationen av ljuset tillåter förbättrad prestanda.


Behandlingsprocessen


Frågor & Svar

1. Hur går behandlingen till?

Terapeuten börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Sedan decsinficierar terapeuten området som ska behandlas och kontrollerar att rakningen har gjort bra och markerar behandlingsområdet med en vit makeup penna pigment flläckar täcks med vitt penna samt tatueringar. Ett speciellt ultraljudsgelé appliceras som inte kladdar huden och gör huden mjuk och len.

Därefter påbörjas laserbehandlingen genom att svepande rörelser.

2. Hur fungerar behandlingen?

Behandlingen med HR 808 fungerar genom att laserstrålningen penetrerar det översta hudlagret och för över energin till håret. Energin absorberas av hårets melanin och konverteras till värme vilket skadar hårsäckarna. Med Mantis HR 808 är det möjligt att behandla alla fototyper vilken tid på året som helst utan kontraindikationer.  


3. Vad ska man tänka på innan behandlingen?

Innan behandlingen ska man helst ha kommit på en kostnadsfri konsultation hos oss så att vi kan gå igenom vilket område som ska behandlas och se strukturen av håret för att kunna tillämpa rätta inställningar.

Kunden ska raka håret samma dag eller dagen innan, beroende på struktur av håret.

4. Vilka områden kan behandlas?

Man kan behandla både ansikte och kropp. Laser får ej göras i områden nära ögon.
Både kund och terapeut bär speciella skyddsglasögon under behandling med laser.

5. Hur många behandlingar behövs?

De flesta personer behöver 9 gånger för en kur med Trisom för att räknas som hårfria.
Sedan räcker det med underhålls behandlingar 1 till 2 gånger om året, personer som har mediciniska orsaker kan påverka antalet behandlingar så fler kan behövas.

Med Trisom Laser ser man bra resultat efter halva kuren men det är viktigt att fortsätta kuren för hållbart resultat.

6. Vilka hudtyper kan behandlas ?

Hudtyper 1 till 6 med undantag blåpigmenterad hud kan behandlas med Trisom.
Terapeuten anpassar behandlingen för att vara säker även för mörkare hudtyper.

7. Vem passar behandlingen för ?

Behandling med laser passar personer som har bekymrande hårväxt som kräver varann dag rakning.Genom att göra laser med trisom kommer man att slippa täta rakningar och efter fullföljd kur normalt bli långvarigt hårfri, Man kan göra underhållsbehandlingar vid behov.

8. Hur känns behandlingen ?

Behandling med Trisom är mycket behanglig och smärtfri, eftersom lasern aldrig rör huden, en metallstycke med konstant kylning, kyler huden och gör behandlingen mycket bekväm även på de mest känsliga områden.

             Har du en annan fråga eller mer frågor, skriv i formuläret. 

Laserhårborttagning Kurs

Har du verksamhet inom hudvård och vill börja erbjuda dina kunder Laserhårborttagning, då kan du gå vår kurs i laser för hårborttagning, kursen är kostnadsfri vid köp av lasermaskin
från oss.

Kostnadsfri kurs vid köp av utrustning från oss
Boka Kurs

Boka kostnadsfri konsultaion