Allmänna Villkor


Allmänna Villkor för Webbshop för Aesthetic Dermapro Scandinavia AB med organisationsnummer: 559131-9495

Allmänna Villkor för Webbshoppen www.dermapro.se

  1. Introduktion Välkommen till vår webbshop för kosmetiska produkter. Genom att använda vår webbplats och göra en beställning accepterar du följande allmänna villkor. Vänligen läs igenom villkoren noggrant innan du använder webbplatsen.

  2. Beställningar och Kontrakt Genom att göra en beställning på vår webbshop bekräftar du att du är behörig att ingå bindande avtal och är över 18 år gammal. Alla beställningar är föremål för tillgänglighet och bekräftelse av ordern. Ett kontrakt mellan dig och oss träder endast i kraft när din beställning har bekräftats och skickats från vårt lager.

  3. Priser och Betalning Alla priser på webbplatsen är angivna i lokal valuta och inkluderar moms om inte annat anges. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående meddelande. Betalning kan göras med kreditkort, PayPal eller andra betalningsmetoder som anges på webbplatsen. Vi förbehåller oss rätten att neka beställningar eller leveranser.

  4. Leverans Leveranstider kan variera beroende på leveransadress och produktens tillgänglighet. Vi strävar efter att leverera beställningar inom den angivna tidsramen, men kan inte garantera exakta leveransdatum. Vi ansvarar inte för förseningar orsakade av tredjepartsleverantörer eller oförutsedda omständigheter.

  5. Returer och Återbetalningar Vi erbjuder returer och återbetalningar enligt distanslagen med 14 dagars ångerrätt. För att vara berättigad till återbetalning måste produkten returneras i originalskick och inom angiven tidsram. Återbetalningen kommer att göras till det betalningsmedel som användes vid köpet, med undantag för fraktkostnader. Öppnade smink-, hudvårds- och hygienprodukter kan inte återlämnas eller återtas av hygieniska skäl. Denna policy är avsedd att säkerställa att varje kund erhåller en oanvänd och helt ny produkt, vilket garanterar en fräsch och opåverkad upplevelse. Vi prioriterar kundens välbefinnande och tror att genom att upprätthålla strikta hygienstandarder kan vi erbjuda högkvalitativa produkter och en trygg shoppingmiljö för alla våra kunder.  Efter att vi har mottagit och granskat den returnerade produkten kommer vi att behandla din återbetalning eller utbyte inom rimlig tid. Om produkten är defekt eller felaktig, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt för att arrangera retur och utbyte. Vi kommer att ersätta defekta produkter utan extra kostnad för dig. Returneringsprocess För att returnera en produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst för att erhålla instruktioner och en returfraktsedel. Du ansvarar för returfraktkostnader om inte annat anges. Vi rekommenderar att du använder spårbar frakt och försäkrar paketet för säker leverans.


  6. Intellektuell Egendom Allt innehåll på vår webbshop, inklusive text, bilder, grafik och varumärken, är skyddat av upphovsrättslagar och andra immateriella rättigheter. Du får inte reproducera, distribuera eller använda innehållet utan vårt skriftliga tillstånd.

  7. Ändringar av Villkor Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa allmänna villkor när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på webbplatsen och träder i kraft omedelbart efter publicering. Det är ditt ansvar att regelbundet granska villkoren för eventuella ändringar.

  8. Hur vi behandlar dina personuppgifter
    Läs vår Integritetspolicy genom att klicka här