Massage 


Klassisk Massage

Klassisk massage, även känd som svensk massage, är en populär massageteknik som använder olika tekniker för att lösa upp spänningar i musklerna, förbättra cirkulationen och främja avslappning. Genom användning av knådning, glidande rörelser och tryck applicerat på kroppen, hjälper klassisk massage till att minska muskelsmärta, förbättra rörligheten och främja allmänt välbefinnande. Det är en mångsidig behandling som kan anpassas efter individens behov och kan vara en värdefull del av en hälsosam livsstil för att främja fysisk och mental hälsa. 

Hot Stone Massage

Hot stone massage är en terapeutisk massageteknik där uppvärmda stenar används för att behandla och avslappna musklerna. Under behandlingen placeras varma, släta stenar av olika storlekar på kroppens olika delar, samtidigt som terapeuten utför mjuka massageströmmar med stenarna. Värmen från stenarna hjälper till att öppna upp musklerna och främja avslappning, medan trycket från stenarna bidrar till att lösa upp spänningar och öka cirkulationen. Hot stone massage är känd för att ge en djup känsla av avslappning och kan lindra muskelsmärta och stress. 

Lymfmassage

Lymfmassage är en mjuk och varsam massageteknik som fokuserar på att stimulera lymfsystemet för att främja avlägsnandet av toxiner och överskottsvätska från kroppen. Genom lätt tryck och mjuka, svepande rörelser hjälper lymfmassagen till att öka lymfdränaget och förbättra cirkulationen av lymfvätska. Det är en skonsam behandling som kan hjälpa till att minska svullnad, förbättra immunförsvaret och främja kroppens naturliga avgiftningsprocesser.