Integritetspolicy 


Introduktion och Sammanfattning

Aesthetic Dermapro Scandinavia AB, är ansvarig för behandlingen av personuppgifter och behandlar sådana uppgifter för att hantera beställningar, kommunicera med kunder och följa lagar och förordningar. Kunden har flera rättigheter enligt dataskyddslagen, inklusive rätten att invända mot marknadsföring och att påverka behandlingen av sina personuppgifter.

Din personliga integritet är av yttersta vikt för Aesthetic Dermapro Scandinavia AB på Albrektsvägen 97, 603 55 Norrköping med organisationsnummer: 559131-9495. Genom denna integritetspolicy vill vi informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Personuppgifter är information som kan kopplas till dig som individ, såsom ditt namn och din kontaktinformation.

För att sammanfatta, behandlar vi dina personuppgifter:

  • För att hantera och leverera din order på ett effektivt sätt.
  • För att ge dig erbjudanden och inspiration, både via nyhetsbrev, sms och riktad personanpassad marknadsföring i sociala medier, samt online och offline.
  • För att kommunicera med dig och besvara dina frågor.
  • För att få feedback från dig om Aesthetic Dermapro Scandinavia AB och din upplevelse av våra tjänster.
  • För att påminna dig om en övergiven "pingbag" och tillhandahålla vår "Bygg din tavelvägg"-funktion.
  • För att skapa och underhålla ett kundkonto, inklusive funktioner som favoriter.
  • För att följa lagar och regler, såsom konsument- och redovisningsrätt.

Du har flera rättigheter enligt dataskyddslagen. Till exempel har du alltid rätt att invända mot marknadsföring. Du kan också läsa om hur du kan påverka vår behandling av dina personuppgifter – vilka rättigheter du har.

Vill du veta mer? Läs gärna våra detaljerade förklaringar nedan. Där kan du läsa om hur, varför och under vilken tidsperiod vi behandlar dina personuppgifter.

Vem är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter?

Aesthetic Dermapro Scandinavia AB är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Observera att våra leverantörer av betalningslösningar, såsom Klarna,Nets, Swish etc.. och bokningssystem behandlar personuppgifter som de samlar in från vår webbplats vid genomförande av köp och är själva ansvariga för deras behandling.

Om du vill kontakta oss angående behandlingen av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på info@dermapro.se.

Från vem eller var hämtar vi dina personuppgifter?

Vi behandlar personuppgifter som du delar med oss. Personuppgifter samlas in genom kundens samtycke och genom kontraktsförhållandet för elektroniska order på webbshoppen. 

Vem kan få tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter behandlas huvudsakligen av oss på Aesthetic Dermapro Scandinavia AB. Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter. I vissa fall delar vi dina personuppgifter för att kunna fullfölja våra skyldigheter till dig på ett bra och effektivt sätt. Läs gärna vidare om detta i våra detaljerade förklaringar nedan.

Mottagare och personuppgiftsansvarig av personuppgifter

Underleverantörer av Personuppgiftsansvarig behandlar personuppgifter för att genomföra kontraktet, inklusive webbshop-system, fraktbolag och webbplatsanalysverktyg.

Syftet med databehandling

Personuppgifter behandlas för registrering på webbplatsen www.dermapro.se, för uppfyllandet av elektroniska beställningar, för att följa lagar och för att möjliggöra avtalsupphandling.

Varaktigheten för lagring av personuppgifter

Personuppgifter lagras under den period som krävs enligt avtalsförhållandet och upp till 3 år efter avtalets ingående.

Kundens rättigheter

Kunden har rättigheter enligt GDPR, inklusive rätt till tillgång, rättelse, radering, invändning, dataöverförbarhet och att återkalla samtycke. Kunden har även rätt att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten vid misstänkt brott mot GDPR.

Säkerhet för personuppgifter

Personuppgiftsansvarig vidtar tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter, inklusive säkerhetsåtgärder för datalagring och användning av lösenord och antivirusprogram.

Slutbestämmelser

Genom att placera en order på vår webbshop bekräftar Kunden sitt godkännande av behandlingen av personuppgifter.