Mela Touch on Ampoule & Mela Touch on CreamMela Touch On Cream är en lätt och luftig kräm som är rik på näring och utformad för att ge en strålande hudton.
Mela Touch On Cream är en lysande och luftig kräm, rik på näring, som bidrar till att förbättra hudtonen. Den är formulerad med ett antioxidantnätverk bestående av sex vitaminer, inklusive glutathion, som samverkar för att förbättra hudens ton och skydda den mot skador från blått ljus och UV-strålar. Denna kräm är speciellt utvecklad för att minska pigmentering och bevara en ljusare och jämnare hudton.

Användning:

Applicera en passande mängd kräm över ansiktet och halsen efter rengöring och toning. Massera varsamt in krämen tills den absorberats helt. Kan också användas över Mela Touch on Ampoule

Funktioner:

Mela Touch On Cream skyddar huden mot skador från blått ljus och UV-strålar samtidigt som den arbetar för att förbättra hudtonen och minska pigmenteringen. Krämen är rik på antioxidanter och vitaminer som bekämpar fria radikaler som kan skada huden och orsaka åldrande. Genom regelbunden användning kan Mela Touch On Cream ge en ljusare, jämnare och mer strålande hud.

599,00 kr
exkl. moms 479,20 kr