A+ Epidermis Balance Foam

A+ Epidermis Balance Foam är en mild skumpeeling som är skonsam nog för känslig hud och ger en hälsosam lyster. Den är utformad för att förbättra hudens utseende och bevara dess hälsa.

A+ Epidermis Balance Foam är speciellt framtagen för personer med akne, akneärr, åldrad hud, ojämnheter och pigmenteringar. Med dess skumrengöringsteknik skapar den rika och fina bubblor som skyddar hudbarriären samtidigt som den effektivt avlägsnar beläggningar, döda hudceller, sebum och orenheter utan att orsaka irritation. Detta resulterar i en uppfriskad hud med klar och strålande lyster samtidigt som den lugnar känslig hud.

Användning:

  1. Rengör ansiktet med vatten och torka det torrt.
  2. Applicera en lämplig mängd av produkten på ansiktet.
  3. Massera försiktigt in produkten i huden.
  4. Låt produkten verka på huden i cirka 2 minuter, undvik att röra ansiktet under denna tid.
  5. Skölj av produkten med ljummet vatten.

Det rekommenderas att använda A+ Epidermis Balance Foam en gång i veckan för normal till känslig hud, och två gånger i veckan för skadad hud. Appliceringsperioden bör vara kortare än 3 minuter och ansiktet bör sköljas noggrant med vatten efter användning.

A+ Epidermis Balance Foam är anpassad för alla hudtyper och är särskilt fördelaktig för dem som lider av akne, åldrad hud, ojämnheter och pigmenteringar. Genom att införliva denna skumpeeling i din hudvårdsrutin kan du förbättra hudens utseende och ge den en frisk lyster samtidigt som du bevarar dess hälsa.

Funktioner:

  • Djuprengörande: Avlägsnar tilltäppningar från huden för att möjliggöra effektiv absorption av aktiva ingredienser, vilket förbättrar effekten av efterföljande hudvårdsprodukter.

  • Förbättrar hudens utseende: Ger en jämnare hudton och strålande lyster samtidigt som den lugnar och balanserar känslig hud.

 A+ Epidermis Balance Foam en skonsam och effektiv skumpeeling som ger dig en klarare och mer strålande hy samtidigt som den bevarar hudens hälsa.

Volym: 200 ml 

Innehållsförteckning: Aqua, Glycolic Acid, Disodium Cocoamphodiacetate, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Benzyl Glycol, Butoxydiglycol, Raspberry Ketone, Lycium Barbarum Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract

369,00 kr
exkl. moms 295,20 kr