Melting Thread Eye & Neck Cream 30 Pack

Uppnå en fastare, slätare och ungdomligare hud Återfuktande,utslätande Volym 100 ml Funktion: Produkten innehåller smältande tråd som är gjord av 99,9% naturlig kitosan, en ingrediens som absorberas snabbt av huden och främjar självkollagenproduktionen. Dessutom innehåller produkten 100 000 friska humana stamcellsodlingslipasomer och 8 tillväxtfaktorer som förbättrar åldrade områden snabbt. Tillsammans hjälper dessa ingredienser till att förbättra elasticiteten i huden, lyfta och strama upp huden. Melting Thread Eye & Neck Cream minskar synligheten av rynkor vilket leder till en yngre, mer strålande hy. Användning: För att använda produkten, applicera den på ren och torr hud. Massera in produkten i ansiktet med cirkulära rörelser tills den har absorberats helt av huden. Produkten kan användas på problemområden som ansikte, hals och dekolletage för att ge en fastare och mer ungdomlig hud. Produkten är lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen som en del av din hudvårdsrutin. Med regelbunden användning kan du se förbättringar i hudens fasthet och elasticitet samtidigt som fina linjer och rynkor minskar. Använd denna trådlyftsbehandling för att uppnå en mer ungdomlig, fräsch och strålande hy.

Uppnå en fastare, slätare och ungdomligare hud med Melting Thread Eye & Neck Cream.

Funktion:

Denna kräm innehåller smältande trådar tillverkade av 99,9% naturlig kitosan, en ingrediens som absorberas snabbt av huden och främjar produktionen av självkollagen. Den är också berikad med 100 000 friska humana stamcellsodlingslipasomer och 8 tillväxtfaktorer som arbetar tillsammans för att snabbt förbättra åldrade områden. Dessa kraftfulla ingredienser bidrar till att öka hudens elasticitet, lyfta och strama upp den. Melting Thread Eye & Neck Cream minskar synligheten av rynkor, vilket resulterar i en yngre och mer strålande hud.

Användning:

Applicera produkten på ren och torr hud. Massera in krämen i ansiktet med cirkulära rörelser tills den absorberats helt av huden. Krämen kan användas på problemområden som ansikte, hals och dekolletage för att ge en fastare och mer ungdomlig hud. Den är lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen som en del av din hudvårdsrutin. Med regelbunden användning kan du se förbättringar i hudens fasthet och elasticitet samtidigt som fina linjer och rynkor minskar. Använd denna trådlyftsbehandling för att uppnå en mer ungdomlig, fräsch och strålande hy.

Volym: 100 ml 

Innehållsförteckning:Aqua, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Beeswax, Caprylyl Methicone, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Simmondsia, Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Chitosan, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter , Polysorbate 60, Sorbitan Stearate, Hydrolyzed, Collagen, Tromethamine, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Butylene, Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Fragrance, Sargassum Fusiforme Extract , Sodium Hyaluronate, Ulva Lactuca Extract , Alpha-Isomethyl Ionone,Octapeptide-7

11 970,00 kr
exkl. moms 9 576,00 kr
I lager